×
Home Profetie Onderwijs School Agenda Contact
titlebg
arrow

School

arrow

Getuigenis van cursist (2)

picture

8 oktober 2024 door Noor Soeterboek

In 2023 werd ik door een vriendin uitgenodigd om mee te gaan naar een profetische avond. Ik had er wel eens over gehoord, maar zelf nooit één bezocht.

Ik ontmoette daar een enthousiaste, humoristische man, die met zijn beide benen op de grond, maar vol passie en overtuiging het werk voor de Heer stond te doen.

Zijn naam is Arno Kruit en samen met de hulp van zijn gezin origaniseert hij één woensdagavond in de maand een Profetische avond. Waarbij hij gezalfd is met een Woord van de Heer, voor een ieder persoon.

Dat doet hij samen met zijn dochter Tabita, die óók deze zalving van Profetie mag uitdragen. Zij zijn samen een prachtig Team en duidelijk verbonden met elkaar door én met de Heilige Geest.

Buiten deze avond heeft Arno óók een Profetische Toerusting School: Vaste Grond, waar mensen zich verder kunnen laten onderwijzen en uitstrekken naar het Profetische, wat de Heer, het allerliefst in een ieder van ons wil activeren en ontwikkelen.

Dat wilde ik heel graag en dus we kregen één zaterdagochtend in de maand, méér kennis en diepgang over wat het Profetische nu betekent en hoe het werkt. Ik genoot altijd nog het meest wanneer Arno een verhaal van één van de Profeten aan ons voorlas. Vooral de manier van vertellen, met een toefje Arno humor, maakte het altijd tot een heel fijn, gezegend en gezellig samen zijn.

Ik wil deze mogelijkheid, om deze lessen bij Arno te kunnen volgen dan ook ècht aanprijzen. Ook dit jaar zie ik uit naar hoe we nóg meer de diepte van het Profetische in mogen gaan, om nog beter te leren de Stem van de Here te mogen leren verstaan en daarmee ook het werk van de Heer willen uitdragen naar de mensen om ons heen.

En natuurlijk blijven we ook één keer in de maand naar de Profetische avond gaan, waar het allemaal voor mij begon.

Noor Soeterboek